Gradonačelnik Banjaluke

Stanivuković uzvraća udarac: Vukanović laže

 • Izvor: ATV
 • 09.03.2023. 12:02

Razočaran je Stanivuković u Vukanovića, i Vukanović u Stanivukovića, i to pokazuju svakim danom putem javnog istupa.

Nekada saborci, a danas ljuti protivnici.

Prijeti lider pokreta "Za pravdu i red" i PDP-u i Stanivukoviću, od Jelene Trivić se ograđuje, ističući da nisu u stalnoj komunikaciji, te da ne podržava pojedine stavove žene, u koju se kleo da je pravi izbor za Srpsku na minulim opštim izborima.

Uzvraća i Stanivuković. Za Vukanovića, kaže da laže.

"Pola godine sam ćutao. Rekao sam u redu, nadajući se, vjerujući i šaljući poruke optimizma, vjere, bratstva. Drugačiji smo po nekim pogledima, shvatanjima. To je prirodno unutar porodice, da ne kažem unutar opozicije. Sugerisao sam mu sto puta na ličnom planu da griješi i da laže o gradu Banjaluci. Čak i kada mu dostavite dokaze, on napiše svoju priču, ne interesuju ga uopšte. Nisam želio da tužim, spor je to proces", naveo je Stanivuković za Srpskainfo, te dodao:

"U tom pravcu sam imao potrebu da mu pošaljem nekoliko poruka, potpuno neprovjerenih, bez bilo kakvog truda. A on to bez bilo kakvog filtera objavljuje. Što se mene tiče, ja tu priču stavljam ad akta i žao mi je što tako đonom ide prema svima nama. Prema patrijarhu, prema saborcima, prijateljima. Sve dalje što on priča, pada u vodu jer je pokazan način kako on radi. Imamo prečih poslova i zadataka u Banjaluci. Pitanja građana su važnija od Vukanovića i mene", kaza je on.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.