Gradonačelnik Banjaluke

Stanivuković uzvraća udarac: Vukanović laže

  • Извор: АТВ
  • 09.03.2023. 12:02

Razočaran je Stanivuković u Vukanovića, i Vukanović u Stanivukovića, i to pokazuju svakim danom putem javnog istupa.

Nekada saborci, a danas ljuti protivnici.

Prijeti lider pokreta "Za pravdu i red" i PDP-u i Stanivukoviću, od Jelene Trivić se ograđuje, ističući da nisu u stalnoj komunikaciji, te da ne podržava pojedine stavove žene, u koju se kleo da je pravi izbor za Srpsku na minulim opštim izborima.

Uzvraća i Stanivuković. Za Vukanovića, kaže da laže.

"Pola godine sam ćutao. Rekao sam u redu, nadajući se, vjerujući i šaljući poruke optimizma, vjere, bratstva. Drugačiji smo po nekim pogledima, shvatanjima. To je prirodno unutar porodice, da ne kažem unutar opozicije. Sugerisao sam mu sto puta na ličnom planu da griješi i da laže o gradu Banjaluci. Čak i kada mu dostavite dokaze, on napiše svoju priču, ne interesuju ga uopšte. Nisam želio da tužim, spor je to proces", naveo je Stanivuković za Srpskainfo, te dodao:

"U tom pravcu sam imao potrebu da mu pošaljem nekoliko poruka, potpuno neprovjerenih, bez bilo kakvog truda. A on to bez bilo kakvog filtera objavljuje. Što se mene tiče, ja tu priču stavljam ad akta i žao mi je što tako đonom ide prema svima nama. Prema patrijarhu, prema saborcima, prijateljima. Sve dalje što on priča, pada u vodu jer je pokazan način kako on radi. Imamo prečih poslova i zadataka u Banjaluci. Pitanja građana su važnija od Vukanovića i mene", kaza je on.