ATV

Saopštenje

Sutra obustava saobraćaja u centru Banjaluke

 • Izvor: ATV
 • 12.05.2023. 17:08

Povodom održavanja manifestacija Dan Evrope i Evropske noći muzeja, 13. maja biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać od 20 do 24.00 časa, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Na linijama javnog prevoza putnika biće obavljene sljedeće korekcije - u vremenskom periodu od  20  do 24.00 časa na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom”, stoji u saopštenju.

Snepčet nazvao OŠ

Snepčet nazvao OŠ "Vladislav Ribnikar" po masovnom ubici, označio je kao "turističku atrakciju"

Iz Gradske uprave dodaju da će se za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiti na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

“Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja manifestacije ‘Dana Evrope i Evropske noći muzeja’“, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera!

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.