ATV

Direktor

Trivić: Ne dolazi do ukidanja niti jedne linije sa Aerodroma Banjaluka

 • 29.05.2023. 17:37

Na pojedinim medijima objavljena je vijest da se na banjalučkom Aerodromu smanjuje broj letova i ukidaju pojedine linije, a sve je demantovala direktor Aerodroma Banjaluka Natalija Trivić u emisiji ATV-a Centar dana.

"Apsolutno neistina. Očigledno neke zle namjere izvlačenja podataka van konteksta prema ljetnim redovima ljetenja odnosno do kada traje ljetno računanje vremena, potom idu i zimska računanja. I zvanično, ne dolazi do ukidanja niti jedne linije sa Aerodroma Banjaluka, niti sa jednom kompanijom", kaže Trivić.

Ona potpuno demantuje ove dezinformacije koje su prvo objavljene na jednom portalu, a onda su ih preuzeli i ostali.

"Važno je da smo mi to demantovali i poslali smo tim kućama da to nije istinit podatak. I zapravo, naši budući putnici mogu i dalje da koriste iste letove koji se nalaze u planu do kraja proljeća i početka ljetne sezone. To profesionalcu ne bi palo na pamet. Ali sigurno ima onih kojima smeta razvoj Aerodroma Banjaluka, ali sigurna sam da će se on samo razvijati", kaže Trivić.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program