Драшко Станивуковић

Тривићка ће бити градоначелник, као што је сада предсједник

  • Извор: АТВ
  • 24.01.2024. 19:13

Тривићка ће бити градоначелник, као што је и сада предсједник - одговор је то Драшка Сранивуковића на најаву Јелене Тривић да ће бити кандидат за градоначелника Бањалуке.

Станивуковић јој на предстојећим изборима предвиђа већ виђен сценарио и предлаже политичку пензију. 

"Актуелна предсједница Републике Српске жели да буде актуелна градоначелница, ја нисам сигуран да двије функције може одједном да обавља, она је очигледно преспособна па може да мандат предсједника паралелно са мандатом градоначелника. Ја сам сигуран да ће она десет пута горе проћи него на изборима протеклим. Иде у апсолутну политичку деструкцију, два пораза заредом - крај политичке каријере", рекао је Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке.

Бахат, осион, отрцан и излизан само су неки од епитета којима Тривићка описује свог бившег саборца, а данас највећег непријатеља. Гостујући, по обичају, на федералним медијима одговорила је Станивуковићу и поново га сврстала у редове СНСД-а.

"Видим да је добро преписивао од Додика,да га добро имитира, да је добар у тој осионости, бахатости у тој својој некој самоувјерености, само нека тако настави. Смијешно је гледати тако младог човјека, а тако отрцаног, излизаног, обзиром да покушава копирати овог који одлази са сцене", рекла је Јелена Тривић, предсједник НФ-а.

Без обзира у каквим је односима са бившим саборцима Тривићка рачуна на подршку опозиционих странака, иако како ствари стоје, подршке ни од кога нема ни на видику. И док се већ расута опозиција, распарчава и у бањалучкој владајућој већини мудро ћуте. О могућем кандидату још ни ријечи. А с обзиром да се кандидати опозиције међусобно оптужују и опањкавају превише труда чини се неће ни требати.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм