Предсједник Народног фронта

Тривићка опет ударила по Станивуковићу: Бјежанија је почела, било би добро да и он сам поднесе оставку!

  • Извор: АТВ
  • 27.02.2024. 14:15

"Прво Ратко Јокић, па Предраг Дудуковић. У истом мјесецу директори два градска предузећа су поднијели оставке. Ради се о људима које је на те позиције инсталирао Драшко Станивуковић. Бјежанија је очигледно почела", рекла Јелена Тривић, предсједник Народног фронта.

Она каже да би било добро да и Станивуковић сам поднесе оставку, те да претходно за тај чин затражи сагласност "свог шефа Милорада Додика". 

Директор бањалучког

Директор бањалучког "Водовода" поднио оставку!

"Након што у октобру права опозиција преузме управљање Градом Бања Лука, прва активност ће бити ревизија пословања градских предузећа. За сваку незаконито потрошену КМ биће поднесена кривична пријава", закључила је Тривићева.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм