MOTO FEST, BANJALUKA 2022

Trodnevna zabava na banjalučkoj tvrđavi Kastel za ljubitelje dvotočkaša

  • Извор: АТВ
  • 16.05.2022. 15:14

Ovogodišnje peto izdanje „Moto Festa, Banjaluka 2022“, po prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održano u trajanju od 3 dana. Datumi 27, 28. i 29. maj rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program koji će i ove godine u Banjaluku privući sve ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i šire.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ističe da se i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka realizuje se sa  ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, te unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj. 

Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa koji će se realizovati na dobro poznatoj lokaciji – tvrđava Kastel, a koji će obuhvatiti: „moto market“ koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, potom tu su i stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na Moto Festu, Banjaluka sa kojeg u svijet odlaze najljepše fotografije iz našeg grada. Biće tu i nekih noviteta, kao što je panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banjaluku i okolinu. Jedna od novina ove godine je dječiji Moto Fest, koji će se održati u nedjelju 29. maja u periodu od 10:00 do 12:00, na kojem će nastupiti i dječiji hor „Vrapčići“, a osim toga, najmlađi posjetioci imaće priliku da se druže sa bajkerima i fotografišu na dvotočkašima. 

Bajkeri su poznati kao ljudi velikog srca, te su i ove godine prihodi od humanitarne tombole, koja nosi i vrijedne nagrade, namjenjeni za pomoć Udruženju Iskra iz Banjaluke i njihovom projektu „Roditeljska kuća“. 

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka, svakako je muzički program, koji će ove godine okupiti fantastične bendove i izvođače, koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjanu atmosferu. Na Moto Festu, Banjaluka 2022 nastupaju: Hladno pivo / Goblini / Brkovi / Ritam nereda / Orthodox Celts / Psihomodo Pop / Atheist Rap / Sunshine / Mortal Kombat / Najda i smakovanje / Prljavi inspektor Blaža i kljunovi

Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM. Prodajna mjesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX prodajne mreže širom BiH, Trg Krajine Banjaluka, Cafe Bar Košnica Banjaluka i Hey Joe

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa, Banjaluka 2022 dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.