Милана Мишић

Улице у бањалучком насељу у катастрофалном стању

  • Извор: АТВ
  • 12.10.2023. 09:24

Тренутно највећи проблем у мјеној заједници Лауш су улице које су у катастрофалном стању, рекла је за АТВ јутро Милана Мишић, предсједник Савјета Мјесне заједнице Лауш 1.

Како каже, дуго се није ништа радило па је с временом све горе и горе.

„Долази хладније вријеме, а улице на Лаушу су стрме и већ када крену кише и снијег, неће више бити могуће проћи тим улицама аутом, колике су рупе“, рекла је Мишићева.

Каже да од 2022. године шаљу дописе у Градску управу Бањалука, а одговор често ни не стигне.

„Најчешће не добијемо одговор. Сад смо послали приоритете за сљедећу годину. Међутим, од прошле године, мислим да је једна ставка можда урађена, али углавном, све је исто“, нагласила је Мишићева.

Што се тиче аутобускох стајалишта, она имају само металну конструкцију а негдје и на крову има пукотина што може угрозити безбједност грађана који чекају аутобус.

У насељу недостаје и дјечије игралиште, а једно је планирано у Улици Владимира Роловића.

„Међутим, није ништа урађено, нису ни почели сарадом. Има једно игралиште у МЗ Лауш 2 али је јако мало, нема ограду, нема ни расвјету“, навела је Мишићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм