Nisu je nikada ni vidjeli ni čuli

Veliko srce Banjalučanke: Testamentom ostavila vrijednu donaciju humanitarnoj organizaciji

  • Извор: Агенције
  • 28.01.2022. 16:59

Nevjerovatnu priču podijelili su iz "Mozaika prijateljstva" na svom Facebook profilu.

Kombi, koji nisu imali, a koji im je bio neophodan za rad na socijalnom preduzeću i prevoz obroka, uspjeli su da nabave jer se ovo Udruženje našlo u testamentu preminule sugrađanke.

Kako su napisali, uvijek su maštali da imaju putnički kombi kako bi članovi tima, koji rade na izgradnji socijalnog preduzeća u Ramićima, imali normalan prevoz do posla. Za njih su, kako su rekli, to bili neostvareni snovi, ali da je u snove očigledno potrebno istinski vjerovati.

"I mi smo postali vlasnici odličnog polovnog putničkog vozila koji nam je bio neophodan za prevoz naših drugara do odredišta, ali isto tako i za prikupljanje garderobe i razvoženje obroka na teren. Pokojna gospođa Biserka Mrkić za života je ostavila testament i u njemu po 10.000 KM za četiri udruženja među kojima je i naše. Nakon smrti ove humane dame kontaktirao nas je njen advokat koji nas je ostavio u šoku dok nas je upoznavao sa detaljima testamenta", stoji u objavi.

Kažu da preminulu gospođu nikada nisu vidjeli, ni čuli.

"Upravo za taj novac smo ponovili naš vozni park, te se ne vozimo više u gepeku naših malih auta. Teško nam pada što se ovakvoj ljudskoj veličini nismo uspjeli zahvaliti na vrijeme, dok je još njeno ogromno srce kucalo, ali joj želimo da počiva u Božijem miru, okružena nebeskim anđelima", navode u "Mozaika prijateljstva".

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм