Бањалука

Вршњачко насиље пријављено полицији, ученик може кривично одговарати

Случај вршњачког насиља у бањалучком насељу Лауш пријављен је Полицијској управи Бањалука, рекла је за АТВ портпарол ПУ Бањалука Милана Стојановић.

”Наведени догађај је пријављен и полицијски службеници под надзором тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука предузимају неопходне мјере и радње у циљу утврђивања свих чињеница и околности”, рекла је Стојановић, наводећи да је о свему обавијештен и Центар за социјални рад Бањалука.

Незванично сазнајемо да је осумњичени малољетник напунио 14 година што значи да кривично може одговарати. Будући да се жртва изјаснила да жели његово кривично гоњење против малољетника ће, по свему судећи, бити покренут поступак за наношење лаких тјелесних повреда.

Подсјетимо, ученик Основне школе ”Свети Сава” синоћ је послије наставе, на аутобуској станици, напао школског другара и ударио га шаком у браду. Према ријечима директора школе осумњичени малољетник је познат по проблематичном понашању због чега је већ промијенио више школа.

Директор бањалучке школе о насиљу: Ученик познат по девијантном понашању, донио метак

Директор бањалучке школе о насиљу: Ученик познат по девијантном понашању, донио метак



Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.