Локални избори

Занимљива утакмица за градоначелника Бањалуке

  • Извор: АТВ
  • 09.04.2024. 19:07

Вријеме је за промјене, кажу једни. Нека остане овај, поручују други. У Бањалуку ће, у октобру, бити упрте све очи.

- Не могу неписмени људи водити Град, људи који немају факултет, немају школу, друго, има лоше савјетнике, окружен незналицама мислим да треба ипак неко искуснији и стручнији. Мислим да садашњи и будући градоначелник Драшко Станивуковић треба да настави даље рад - кажу Бањалучани.

А та утакмица ће и те како бити занимљива кажу и они који деценијама прате дешавања у граду. 

- Биће веома занимљиво видјети ко ће, рецимо, имати подршку опозиционих странака и којих опозиционих странака, ко ће рецимо имати подршку СДС-а, партије Небојше Вукановића, ко ће подржати Драшка Станивуковића и између осталог, ко ће од странака коалиције подржати Николу Шобота. Мислим да је то кључно питање и мислим да би се то могло ријешити већ у наредним данима - сматра Љубинко Спасојевић, уредник Бањалучке хронике.

Кад се подвуче црта, опозиција не може да ријеши свој највећи проблем - јединство. Кључало је годинама због личних интереса али су сујете превладале па је закрвио свако са сваким.

Заједнички наступ могу да забораве, а када је ријеч о подршци могли би да се подрже Вукановић и Тривићка и тако додатно распарчају гласачко тијело.

Некадашњи другари су доказали да их је на окупу држао само интерес што никако није у интересу Бањалучана. 

Пратите нас и путем Вибера