Напад на државу

Ковачевић: Опозиција у Српској и Србији има исте менторе и налогодавце

  • Извор: АТВ
  • 25.12.2023. 09:05

Радован Ковачевић, делегат у Клубу Срба Дома народа Парламентарне скупштине БиХ, оцијенио да су дешавања у Београду забрињавајућа, као и чињеница да они који нису већински избор народа покушавају насилно ући, отети и преузети институције.

"Напад на институције државе је напад на државу! Зато радује професионална и правовремена реакција Полиције која је јасно показала да је држава јача од оних који би да је руше”, написао је Ковачевић на мрежи ”Икс”.

Он наводи да је евидентно да је идентична матрица поступања опозиције у Српској и у Србији и да и једни и други послије сваких избора и поред очигледних и убједљивих изборних пораза, проглашавају побједу и почињу са протестима.

”То су, у ствари, протести против изборних резултата и против народа који из изборног циклуса у циклус јасно поручују да они нису њихов избор. Само наивне може изненадити чињеница да опозиција у Српској и у Србији поступа на исти начин, јер је потпуно јасно и да су им исти и ментори и налогодавци. Република Српска је снагом свог народа и поред бројних координисаних унутрашњих и спољних напада успјела одбранити вољу народа”, навео је Ковачевић.

Додао је да је сигуран да ће и Србија и Београд успјети у томе да одбране оно што је народ недвосмислено рекао на слободним и демократским изборима, да ће у најскоријем року имплементирати изборне резултате и на тај начин формирати снажне државне институције спремне да одговоре на сваки изазов, али и да и наставе са развојем и јачањем Србије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.