Podržao Dodika

Vojin Mitrović ponudio ostavku na mjesto ministra

  • Извор: АТВ
  • 17.11.2022. 16:57

Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara BiH, podržao je stav predsjednika SNSD-a Milorad Dodika da imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jdnu funkciju, te je ponudio ostavku na mjesto ministra na koje je delegiran od strane SNSD.

ATV saznaje da je Mitrović, koji je član Predsjedništva SNSD-a, dao na raspologanje mandat ministra u Savjetu ministara, te očekuje od predsjednika SNSD-a da prihvati njegovu ostavku kako bi formalno pokrenuo sve neophodne procedure.

„Zahvaljujem se Vama, članovima SNSD-a, kao i svim građanima na povjerenju i podršci u prethodnom periodu, kao i svima onima koji su me podržali da budem narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske“, navedeno je u pismu Mitrovića Dodiku, koje je u posjedu ATV-a.

Mitrović se nada da će i njegove kolege, i svi oni koji imaju više od jedne funkcije, slijediti njegov primjer, a u skladu sa Dodikovim ranije iznesenim stavovima.

Dodik je ranije danas izjavio da će SNSD operacionalizovati stav da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

Тагови: