Ministru bezbjednosti

Nešiću uručena zahvalnica za podršku posjete djece sa KiM

  • Извор: АТВ
  • 24.08.2023. 13:11

Ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću danas je uručena zahvalnica za podršku realizovanja posjete djece sa Kosova i Metohije koji su proveli odmor i posjetili nekoliko gradova u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti.

Zahvalnicu je uručio predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banjaluke Milorad Arlov.

On se ranije zahvalio Savjetu ministara za razumijevanje, te Ministarstvu bezbjednosti i Nešiću koji su podržali ovaj 11. po redu projekat.

Arlov je naglasio da je Nešić posebno emocijom i posvećenošću podržao ovu posjetu, te dobijanje odobrenja za ulazak djece u BiH pod posebnim uslovima.

Podsjetio je da je u Višegradu uz dobrodošlicu i zajednički obilazak Andrićgrada Nešić obezbijedio ručak i osvježenje za oko 270 djece i nastavnika iz Leposavića, Zvečana, Novog Brda, Šilova, Vitine, Parteša i Pasjana.

Nešić je istakao zadovoljstvo što je bio u prilici da pomogne dolazak i dočeka djecu sa KiM.

- Ne smatram da sam išta posebno uradio, osim onog što bi uradio svaki čestiti čovjek. Drago mi je što smo mogli da ugostimo djecu sa KiM u Republici Srpskoj i da im poželimo dobrodošlicu. Na taj način su ovih deset dana mogli da osjete šta je to sloboda i život bez straha. I najmanje što smo mogli da uradimo je da ovu djecu dočekamo kako to i dolikuje i da pokažemo pravo lice - kazao je Nešić pohvalivši veliki doprinos i višegodišnju posvećenost Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji i njenog predsjednika Milorada Arlov realizaciji ovog plemenitog projekta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм