Арнел Исак

Огласио се син Раме Исака о инциденту на пумпи

  • Извор: Радио Сарајево
  • 13.04.2024. 16:02

На пумпи ДХД у Зеници је у ноћи са понедјељка, 9. априла, на уторак, 10. април, дошло до туче. 

Убрзо након што је изашла информација о тучи на овој пумпи, објављен је идентитет осумњичених особа, међу којима су се нашла имена синова министра унутрашњих послова ФБиХ Раме Исака, Арнела (посланика у Представничком дому ФБиХ), и Алдина.

Арнел Исак се сада огласио и поручио да информација није тачна, а у разговору за портал "Радиосарајево.ба" прича шта се догодило те ноћи. 

"Апсолутно је неистинито да смо ми напали споменуту особу. Све је почело док мој брат и ја нисмо уопште били на пумпи, када је човјек који је напао радника ушао у објекат и почео да вријеђа и псује", каже Исак. 


Огласио се Рамо Исак након информације да су његови синови учествовали у тучи

Огласио се Рамо Исак након информације да су његови синови учествовали у тучи

"С њим су била још двојица мушкараца, који су га смиривали. Све вријеме је спомињао Раму Исака и мене, те наставио да вријеђа и псује. Радник ме назвао и ја сам му рекао да замоли ову тројицу да напусте објекат", наставља он.

У том тренутку, како за поменути портал каже Арнел Исак, он уопште није био у близини пумпе, имајући у виду да је било вријеме сехура. Ипак, додаје Исак, због чињенице да је у смјени била још једна особа, радница, назвали су службу обезбјеђења и одлучили да обиђу пумпу.

"Када смо дошли, већ је дошло до туче. Ми нисмо у њој учествовали, већ смо само рекли да се позове полиција", наводи Исак.

Убрзо је велики број полицајаца дошао на мјесто догађаја, те су узете изјаве од свих присутних, додаје.


Стравична прошлост мјештана из села Злот о којој данас нико не говори

Стравична прошлост мјештана из села Злот о којој данас нико не говори

Исак каже како има велики број свједока о томе шта се тачно десило те да више информација не може открити због тога што је у току активна истрага. 

"Само желим да се сазна истина. Дефинитивно ћу подићи тужбе против одређених особа у МУП-у", за крај разговора за портал "Радиосарајево.ба" каже Арнел Исак. 

Подсјетимо, МУП Зеничко-добојског кантона је објавио да је до туче дошло у 3 сата иза поноћи.


Шта је то Русија тестирала: Неки мислили да је нападнут Израел

Шта је то Русија тестирала: Неки мислили да је нападнут Израел

"У том догађају учествовали су учествовали А.Ј, рођен 1998. године са једне стране, док су са друге стране учествовали Д.А, рођен 2004. године, И.А, рођен 1996. године и И.А, рођен 2000. године, сви из Зенице, којом приликом је лице А.Ј. задобило тешке тјелесне повреде, које су констатоване у Кантоналној болници Зеница", навели су из полиције и закључили:

"О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона по чијим упутама су лица Д.А, И.А. и И.А. испитана у својству осумњичених, а након комплетирања свих доказа и обавјештења против истих ће Кантоналном тужилаштву Зеничко-добојског кантона бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу 'Учествовање у тучи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.