PD PS BiH

Opozicioni duo pobjegao sa glasanja, pa SNSD prozvao licemjernima: Sramno

 • Izvor: ATV
 • 24.05.2023. 17:46

Opozicioni duo, SDS-ov Mladen Bosić i PDP-ov Branislav Borenović pobjegli su danas sa sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH u vrijeme glasanja o svim tačkama dnevnog reda a onda sramno optužili poslanike SNSD-a u toj instituciji da su licemjerni.

PD PS BiH nije prihvatio negativno mišljenje Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, koji je u parlamentarnu proceduru uputio Savjetu ministara.

Komisija je zadužena da izradi novo mišljenje o ovom zakonu, čiji je cilj obezbjeđivanje bolje kadrovske popunjenosti Oružanih snaga BiH.

Iz reda poslanika iz Republike Srpske za mišljenje ove komisije glasali su: Mira Pekić, Darko Babalj, Nenad Grković, Nebojša Radmanović, Miroslav Vujičić, Obren Petrović, Sanja Vulić, Milorad Kojić, Ljubica Miljanović, Milan Petković i Čedomir Stojanović.

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.