Са два сина и пет аутомобила

Рамо Исак у Сребреницу повео и брицу: Грађани огорчени због ''доброг провода''

  • Извор: Аваз
  • 27.04.2024. 16:50

Русмир Исак, директор Казнено-поправног завода Зеница и син министра унутрашњих послова ФБиХ, објавио је јутрос "видео уредак" о посјети Сребреници, те Фати Орловић.

Види се и да су на ово путовање ишли и с пет службених аутомобила.

На снимку Русмира видимо у пратњи оца Раме, потпредсједника Републике Српске Ћамила Дураковића, али и четвртог, мање познатог лица за који је уочљиво како се на снимку током посјете Поточарима све вријеме смије, преноси Аваз.

Рамо Исак и два сина у посјету Сребреници отишли са пет службених возила

Рамо Исак и два сина у посјету Сребреници отишли са пет службених возила

Ријеч је Ирфану Тепићу, мајстору за шишање, уређивање и бријање мушке браде. На отварању берберске радње на Илиџи 7. марта ове године Тепићу су, између осталих дошли Рамо, Арнел и Русмир Исак, а Арнел се том приликом похвалио и сликом с Тепићем.

Због овог чина на Исака су се обрушили поједини портали из ФБиХ, док су они који понајвише спроводе политику Сарајева изоставили извијестити о посјети Исака и читаве ескадриле Сребреници.

Рамо Исак, доскора безначајна политичка личност, на популарности је добио понајвише због преузетог наратива у којем се обрачунава са Републиком Српском и њеним руководством. Уз све скандала, па и овај, Исак је из дана у дан све популарнији и све скандалознији. Прије неколико дана је постројио припаднике МУП-а да салутирају ухапшеним шефовима који су пуштени из притвора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.