Федерални министар

Рамо Исак за АТВ о паљењу српских застава: Нисам био у БиХ, немам информација

  • Извор: АТВ
  • 16.01.2024. 14:02

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак рекао је у изјави за АТВ да нема све информације у вези са паљењем српске заставе у Зеници као ни са скидањем српске тробојке са православне цркве у Коњицу 9. јануара, на Дан Републике.

"Не бих то коментарисао. Нисам био у БиХ када се то дешавало. Немам информације у потпуности. Не подржавам насиље у било којем дијелу БиХ, на територији читаве БиХ не одобравам било какво насиље“, рекао је Исак за нашу телевизију.

Исак је додао да се ради на рјешавању свих случајева који су се одиграли од почетка године те каже да ће сви бити расвијетљени а починиоци санкционисани.

"Сви полицајци како кантонални тако и федерални раде на свим предметима и мислим да су сви предмети при крају и да су одређена лица већ процесуирана. Не постоје Срби, Бошњаци, Хрвати у жаргону полиције, постоје криминалци који нападају и сви они ће бити процесуирани“, рекао је Исак за АТВ.

Исак је додао да постоји координација између свих полицијских снага како Републике Српске и ФБиХ тако и Брчко дистрикта. Такође, додао је, постоји добра сарадња и са државним агенцијама.

"Што није ријешено биће ријешено ових дана. Тамо гдје су тежа кривична дјела то су преузела тужилаштва“, каже он.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.