Runić: Sa Selakovićem o prošlim i budućim projektima

  • 17.03.2021.10:37

Načelnica opštine Drvar Dušica Runić izjavila je Srni da će sa ministrom spoljnih poslova Srbije Nikolom Selakovićem sutra razgovarati o projektima koji su realizovani u ovoj opštini, a finansirala ih je Vlada Srbije, kao i budućim ulaganjima u ovaj povratnički kraj u Federaciji BiH.

Runićeva je navela da će pored nje, sa Selakovićem sutra u Drvaru razgovarati i načelnici opština Istočni Drvar Milka Ivanković, Bosanskog Grahova Uroš Đuran, Glamoča Nebojša Radivojša, predsjednik Skupštine opštine Bosanski Petrovac Nemanja Davidović i predstavnik Konzularne kancerarije Srbije u Drvaru Predrag Mitić.

Ona je dodala da će u delegaciji biti i ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević.

Prema njenim riječima, sastanak je zakazan za 13.30 u zgradi opštine Drvar, a u 14.30 časova planiran je obilazak spomenika u izgradnji poginulim borcima u odbrambeno-otaddžbinskom ratu 1991- 1995 i obilazak rekonstruisanih prostorija Hitne službe Doma zdravlja Drvar, koje je finansirala Vlada Srbije.

Vlada Srbije obezbijedila je 466.678 KM za rekonstrukciju i opremanje Službe hitne medicinske pomoći u Domu zdravlja u Drvaru.