ATV

Razmatra Nacrt sporazuma

Danas sjednica Savjeta ministara

 • Извор: Агенције
 • 26.06.2023. 07:51

Savjet ministra trebao bi danas da razmatra Nacrt sporazuma o zajmu (Projekat unapređenja kvaliteta vazduha) između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, čiji je predlagač Ministarstvo finansija i trezora.

Ministri bi trebali da razmatraju i prijedlog odluke o odobravanju sredstava tekuće budžetske rezerve budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu, čiji je predlagač Ministarstvo transporta i komunikacija, saopšteno je na veb-stranici Savjeta ministara.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o izmjeni i dopunama odluke o uvrštavanju Projekta digitalizacije javnih radiotelevizijskih servisa BiH u Program višegodišnjih kapitalnih ulaganja za period 2011- 2014. godine.

Pred ministrima će se naći i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program obilježavanja značajnih datuma iz oblasti ljudskih prava u BiH za ovu godinu sa navedenim programom, čiji je predlagač Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice.

Prijedlog odluke o izmjeni odluke o formiranju Koordinacionog tijela za praćenje provođenja strateških i operativnih ciljeva utvrđenih Strategijom integrisanog upravljanja granicom u BiH i Akcionim planom provođenja Strategije integrisanog upravljanja granicom u BiH za period 2019 - 2023. godine, na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, takođe je među tačkama dnevnog reda.

Ministri bi trebali da budu upoznati i o informaciji o stanju u oblasti migracija u BiH za prva tri mjeseca ove godine.

Na dnevnom redu je i zahtjev direktora Službe za zajedničke poslove institucija BiH Dragana Šojića, protiv koga se vodi postupak za zloupotrebu službenog položaja, za ukidanje preventivne suspenzije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.