Потврдио Александар Николић

Смрт Србину: Хелезови сљедбеници напали Гогановића у Сарајеву

  • Извор: СРНА
  • 17.01.2024. 19:51

Замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић нападнут је данас у Сарајеву након политичког судског процеса предсједнику Републике Српске Милораду Додику, потврдио је за Срну шеф Кабинета замјеника министра одбране Александар Николић.

Николић је рекао да је министар одбране Зукан Хелез, након најаве подизања кривичне пријаве против замјеника министра одбране због присуствовања обиљежавању Дана Републике, индиректно позвао бошњачки народ на линч Гогановића.

Он је нагласио да је Гогановић склоњен у службено возило и на тај начин заштићен од линча, додавши да су нападачи све вријеме узвикивали: "Живио бег Хелез, смрт Србину Гогановићу".

"Упркос веома непријатној ситуацији, замјеник министра остао је достојанствен и смирен, не дозвољавајући да га нападачи испровоцирају. Он је изразио жаљење због чињенице да министар Хелез врши правно насиље над њим и индиректно позива на линч", нагласио је Николић.

Николић је додао да очекују од надлежних институција да реагују на овај хулигански напад и вријеђање замјеника министра Гогановића.


Шта пише у полицијском извјештају који је добила породица погинуле пјевачице?

Шта пише у полицијском извјештају који је добила породица погинуле пјевачице?


Пратите нас и путем Вибера