Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija čestitao Božić katolicima

 • Izvor: ATV
 • 23.12.2022.16:09

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija čestitao je Božić nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom i apostolskom upravniku Vojnog ordinarijata u BiH monsinjoruTomi Vukšiću i svim katoličkim vjernicima u BiH.

- U ime Savjeta ministara i svoje ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima u Bosni i Hercegovini koji vrijeme računaju po gregorijanskom kalendaru sa radošću čestitam praznik rođenja Hristovog, sa željom da ga proslavite u radosti, blagostanju, ljubavi i slozi u krugu svojih najdražih. Neka nam svima ovaj praznik rođenja i radosti da vjeru u zajedništvo, solidarnost i uzajamno uvažavanje i pokaže put iskrenog praštanja i poštovanja - istakao je Tegeltija.

Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.