ATV

Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija sa poslodavcima: Dogovoreno formiranje pet radnih grupa

 • 27.12.2019. 12:12

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija i predstavnici udruženja poslodavaca Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH) dogovorili su danas u Sarajevu formiranje pet radnih grupa koje će se baviti prvenstveno zaštitom domaće privrede, zakonom o PDV, javnim nabavkama, oblašću saobraćaja i ravnopravnih odnosa.

- Uspjeh BiH bez njih /poslodavaca/ nije moguć. Onoliko koliko oni budu uspješni i koliko budu radili toliko BiH ima pretpostavke za rast i razvoj. Ja i moji saradnici smo ponudili da budemo njihovi partneri - rekao je Tegeltija nakon sastanka sa članovima delegacija Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i Udruženja poslodavaca FBiH.

Tegeltija je ubijeđen da će uspjeh privrede biti vidljiv kroz plate i rast životnog standarda građana.

On je najavio izradu zajedničkog dokumenta poslovne zajednice, Savjeta ministara i vlada entiteta koji će biti izraz zajedničkih ciljeva, ali i predstavljati spisak obaveza u narednom periodu.

Delegaciju poslodavaca iz Republike Srpske predvodio je predsjednik Unije Saša Trivić, a delegaciju poslodavaca iz FBiH predsjednik Udruženja Adnan Samilbegović.

Tagovi:
 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program