Ludvigsburg

Užas u Njemačkoj: Državljanin BiH osumnjičen za trostruko ubistvo

 • 20.03.2020.22:05

Policija njemačkog Ludvigsburga saopštila je da je, uz njihovu pomoć, na njemačko-francuskoj granici uhapšen 30-godišnji državljanin BiH.

Hapšenje je u petak ujutro izvršila italijanska policija, a državljanin BiH je osumnjičen za trostruko ubistvo u Holcgerlingenu u njemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg.

Ubistvo se desilo u srijedu u kući u čijem potkrovljuje državljanin BiH živio kao podstanar. Žrtve su vlasnik kuće Bernd H. (62), njegov sin Štefan H. (33) i Štefanova djevojka Tina V. (27).

Tijela su otkrivena kada se Tina V. nije vratila kući zbog čega je njena majka pozvala policiju. U kući je policija zatekla tri beživotna tijela.

– Preminuli su nasilnim putem – rekao je portparol policije za Bild.

Kako je izvijestilo državno tužiteljstvo u Štutgartu i policijsko sjedište u Ludvigsburgu, u sjedištu kriminalističke policije Beblingen odmah je oformljena 40-člana specijalna jedinica koja će istražiti jezivo trostruko ubistvo.

Odmah su počeli potragu za osumnjičenim državljaninom BiH koji je bio u bijegu prije nego je u petak ujutro uhapšen.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.