Najlošiji rezultati za SBB, DF i SDS

Vladajućem SNSD-u veća podrška nego na prošlim izborima

 • 27.10.2018. 16:10

Nakon potpunih rezultata izbora u BiH, na stranici bihbrojke.com objavljena je grafika o stranačkim pobjedama u odnosu na izbore 2014. godine.

Prema ovoj statistici, SNSD ima blago povećanu podršku u odnosu na prošle izbore koja iznosi 0,5 dok je podrška SDS-u opala za 3,2 odsto.

Stranka koja je popravila izborne rezultate je DNS sa povećanjem od 1,9 odsto kao i PDP čija je podrška povećana za 2 odsto.

Porast u FBiH zabilježio je i HDZ i to 1,5 odsto kao i A-SDA, dok je na prvom mjestu SDP a iza nje Naša stranka.

Najveći gubitnici prema ovoj statistici su SBB sa minusom od 4,6 odsto, iza njih je DF sa 3,4 odsto manje glasova u odnosu na 2014. godinu. Minus su zabilježili i SDA kao i HDZ 1990 sa 0,7 odsto glasova manje u odnosu na prošle izbore.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.