Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH

Vulić: Bećirović daje sebi prava koja nema

  • Извор: РТРС
  • 20.03.2023. 15:40

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je iznenađuje neznanje bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića koji ne zna da Pravobranilaštvo BiH izvještaj o radu podnosi Parlamentarnoj skupštini BiH i Savjetu ministara.

- Bećirović mnogo daje sebi za pravo i jako umišlja da je on institucija Predsjedništva, a nije. On je samo jedan od članova Predsjedništva BiH - rekla je Vulićeva u Sarajevu.

Vulićeva kaže da Bećirović sebe precjenjuje i daje sebi prava na koja nema, te dodaje da je politički amater i nezasluženo je došao na tako bitnu poziciju.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović uputio je zahtjev Pravobranilaštvu BiH u kojem traži informaciju šta je ta institucija preduzela u pogledu pravne zaštite "državne imovine" i imovinskih interesa BiH.

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм