Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH

Vulić: Bolan krik PDP-a nakon smjene Aleksandra Zolaka

  • Извор: СРНА
  • 09.02.2023. 19:34

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je Branislavu Borenoviću da nema velikih projekata bez kvalitetne pripreme i dogovora, te da treba nadoknaditi i ispraviti sve greške i egzibicije u Sarajevu koje su napravili PDP i SDA i njihov kadar u zajedničkim institucijama BiH.

"Ko o čemu, Borenović o poštenju", rekla je Vulićeva reagujući na izjavu Borenovića nakon današnje smjene direktora Agencije za lijekove BiH Aleksandra Zolaka da je od velikih projekata ostala samo podjela plijena aludirajući na kadrovske promjene na čelu institucija.

Vulićeva je podsjetila i da je 30. decembra 2015. godine Savjet ministara imenovao Zolaka za vršioca dužnosti direktora Agencije za lijekove.

--------------------

Više o današnjim smjenama pročitajte klikom OVDJE.

--------------------

"Polako Borenoviću, tek smo počeli! Bolan je krik za kadrom koje je imenovao PDP prilikom učešća u Savjetu ministara voljom SDA i kadra koje je ta ista SDA čuvala nakon isteka mandata. Podsjećanja radi, 30. decembra 2015. godine Savjet ministara je za vršioca dužnosti direktora Agencije za lijekove imenovao Aleksandra Zolaka koji u tom trenutku nije imao dvije godine iskustva na rukovodećoj poziciji, pa ste ga vi u statusu vršioca dužnosti držali sve do ispunjavanja potrebnih uslova", istakla je Vulićeva