Вулић: Суд БиХ је Голи оток 21. вијека за Србе

  • Извор: АТВ
  • 06.02.2024. 10:47

Када Србин ради Србину о глави, добијете процес без правде, права и закона, нагласила је потпредсједник СНСД-а Сања Вулић.

"У свим нормалним земљама тужилац води поступак, а Суд нема право да се петља у рад Тужилаштва. Након што је Миланко Кајганић формирао тужилачки тим или тим за одстрел Милорада Додика, америчка Амбасада им је послала похвалнице", написала је Вулићева на Инстаграму.

Како се судије, попут Мирсада Стрике, нису жељеле спуштати у каљужу неправде, додала је Вулићева, извукли су Сену Узуновић, судију која покушава бесрамно кориговати евентуалне пропусте Тужилаштва.

Вулић: Узуновићева заслужни кадар СДА зато је и одређена да суди предсједнику Додику

Вулић: Узуновићева заслужни кадар СДА зато је и одређена да суди предсједнику Додику

"(У предмету против предсједника Републике Српске Милорада Додика) судија говори тужиоцу шта да чита, уз опаску: 'То прескочите'. Исто тако је Сена Узуновић прескакала све оптужнице које се тичу страдања српског народа у Челебићу и Коњицу. Ви од такве жене очекујете правичност? Закон о заштити од дискриминације је у потпуности прекршен", нагласила је Вулићева.

Она је констатовала да кадар СДА суди предсједнику СНСД-а, Бошњакиња која је била припадник такозване Армије БиХ суди Србину?

"И шта је БиХ? Земља прогона српског народа! Суд БиХ је Голи оток 21. вијека за српски народ", истакла је Вулићева.  

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?