Sanja Vulić

"Za čiji račun i kojim dobrom skita samostalni poslanik Zvizdić?

  • Извор: СРНА
  • 16.03.2022. 14:53

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić upitala je "kuda, za čiji račun i kojim dobrom skita samostalni poslanik Denis Zvizdić".

Komentarišući najavljenu službenu posjeta Zvizdića Berlinu, 17. i 18. marta, gdje će imati niz sastanak, među kojima je i sa zvaničnicima Bundestaga, a na kojima će biti riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, Vulićeva je istakla da je poznato da gdje god on ide, ide s jednim ciljem da kaže da "u BiH nema budućnost jer to Srbi ne žele".

"Zvizdić, samostalni poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, na službena putovanja na kojima obavezno napada Republiku Srpsku i srpski narod, ide na račun i svih Srba, troši novac svih građana ne bi li preko međunarodne zajednice iskamčio kompenzacijski mandat na narednim izborima", istakla je Vulićeva.

Ona je naglasila da je jadno i žalosno koristiti resurse države u čiju budućnost ne vjeruje ni sam Zvizdić, ali ga to ne sprečava u ostvarivanju vlastitih ciljeva.

"Gospodu u Bundestagu trebamo upoznati o tome da se Srbi zalažu za dejtonsku BiH i poštovanje Dejtonskog sporazuma i Ustava, jer kada Srbe klasifikuju pojedine, politički usijane glave, kao što je slučaj sa samostalnim poslanikom, onda nam ostaje samo borba za poziciju i to legalna, zanovana na dijalogu i argumentima", rekla je Vulićeva.

Ona je ukazala da je veoma važno podsjetiti građane BiH i predstavnike NJemačke u BiH da se Denis Zvizdić lažno predstavlja, kao neko ko predstavlja Predstavnički dom, a zapravo ide u svoje ime i ne odlukom tog doma niti sa usaglašenim stavovima kako bi inače trebalo kada je riječ o službenim posjetama.

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)