Клизав коловоз

АМС упозорио возаче на поледицу

  • Извор: СРНА
  • 17.01.2024. 07:43

Ауто-мото савез Републике Српске упозорио је јутрос возаче на поледицу, клизав коловоз и учестале одроне.

На ширем подручју Горажда било је ледене кише, а поледице има и на дионици Босански Петровац-Ланиште-Кључ.

Магла смањује видљивост на 50 до 80 метара на ширем подручју Томиславграда, као и на дионици Купрес-Шуица, те на на путевима Рипач-Врточе и Кладањ-Букиње.

Због минерских радова данас ће долазити до привремене обуставе саобраћаја између 12.00 и 16.00 часова на дионици магистралног пута Подроманија-Мокро-Сумбуловац-Рогоушићи-Доња Љубогошта, на локалитету каменолома "Рогоушићи".

На магистралном путу Рача-Бијељина у рејону Балатуна, због радова, саобраћај се одвија успорено, једном траком. На истом путном правцу, због оштећења коловоза и повећане фреквенције теретних возила, неопходна је опрезна вожња. У току су радови на путном правцу Градишка-Нова Топола-Клашнице.

Саобраћај је због одрона потпуно обустављен на регионалном путу дионица Водице-Горњи Подградци.

Због радова и минирања на каменолому "Грапска-Костајница" у Костајници код Добоја долази до повремене обуставе саобраћаја на дионици регионалног пута Добој-Модрича.

Измјене у саобраћају због клизишта су на магистралном путу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, као и регионалном путу Стари Угљевик-Главичице.

У Федерацији БиХ /ФБиХ/ због санације пружног прелаза на магистралном путу Живинице-Шићки Брод у мјесту Љубаче, саобраћај се одвија обилазницом у непосредној близини.

За данас су најављени радови на одржавању тунелске опреме у тунелу Жаба на магистралном путу Хутово-Неум, због чега ће возила на овом локалитету саобраћај одвијати успорено, једном траком.

У току су и радови на магистралним путевима Груде-Витина, Чевљановићи-Нишићи и Кључ-Сански Мост, а на мјестима извођења радова саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком.

На магистралном путу Ливно-Шуица чести су изласци коња на коловоз, па се возачима савјетује посебан опрез.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска