ATV

Потписан уговор

АТОС БАНK омогућила стручну праксу за студенте Економског факултета

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 13:09

АТОС БАНK а.д. Бањалука потписала је данас Уговор о обављању стручне праксе са Економским факултетом Универзитета у Бањалуци. Уговор о обављању стручне праксе испред АТОС Банке потписао је Игор Јовичић, предсједник Управе док је испред Економског факултета то учинио декан проф. др. Миленко Kрајишник.

Овим Уговором студентима ИИИ и ИВ године студија биће омогућена стручна пракса у оквиру које ће имати прилику да стекну своја прва практична знања у финансијској институцији као што је наша Банка. Студенти ће имати прилику упознати се са пословањем банке, те на тај начин стећи знања и искуство из области банкарства, и истовремено имати прилику радити у пословном корпоративном окружењу. Учешћем у овом програму стручне праксе студенти Економског факултета имаће прилику да стекну вјештине рада у банкарству, те да изграде професионалне компетенције кроз практичан рад у пословном окружењу. 

С друге стране АТОС БАНK ће имати прилику да студентима представи пословно окружење, корпоративну културу, али и запослене који све ове године доприносе успјешним резултатима Банке. 

АТОС БАНK а.д. Бања Лука је стратешки опредијељена према друштвено одговорним пројектима, какав је управо овај у оквиру којег ће Банка студентима омогућити стицање нових знања спровођењем стручне праксе. Подршком пројектима који су усмјерени на младе људе, и образовање које има јако важну улогу у сваком друштву АТОС БАНK је још једном оправдала имиџ друштвено одговорне финансијске институције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм