Потписан уговор

АТОС БАНK омогућила стручну праксу за студенте Економског факултета

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 13:09

АТОС БАНK а.д. Бањалука потписала је данас Уговор о обављању стручне праксе са Економским факултетом Универзитета у Бањалуци. Уговор о обављању стручне праксе испред АТОС Банке потписао је Игор Јовичић, предсједник Управе док је испред Економског факултета то учинио декан проф. др. Миленко Kрајишник.

Овим Уговором студентима ИИИ и ИВ године студија биће омогућена стручна пракса у оквиру које ће имати прилику да стекну своја прва практична знања у финансијској институцији као што је наша Банка. Студенти ће имати прилику упознати се са пословањем банке, те на тај начин стећи знања и искуство из области банкарства, и истовремено имати прилику радити у пословном корпоративном окружењу. Учешћем у овом програму стручне праксе студенти Економског факултета имаће прилику да стекну вјештине рада у банкарству, те да изграде професионалне компетенције кроз практичан рад у пословном окружењу. 

С друге стране АТОС БАНK ће имати прилику да студентима представи пословно окружење, корпоративну културу, али и запослене који све ове године доприносе успјешним резултатима Банке. 

АТОС БАНK а.д. Бања Лука је стратешки опредијељена према друштвено одговорним пројектима, какав је управо овај у оквиру којег ће Банка студентима омогућити стицање нових знања спровођењем стручне праксе. Подршком пројектима који су усмјерени на младе људе, и образовање које има јако важну улогу у сваком друштву АТОС БАНK је још једном оправдала имиџ друштвено одговорне финансијске институције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина