Emisija "Agrar"

Urednica ATV-a Zorica Petković dobila zahvalnicu za doprinos razvoju organske proizvodnje

  • Izvor: ATV
  • 23.09.2022.15:22

Zorica Petković, urednica i voditeljka ATV-a, primila je Zahvalnicu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske za doprinos razvoju organske proizvodnje u Srpskoj.

Petkovićeva je navela da je počastvovana zbog ove nagrade i dodala da je svaka nagrada, priznanje, zahvalnica jasan pokazatelj da radite kvalitetno, da ste napravili dobar posao, da to što radite neko vidi, prati i cijeni.

 “Emisija ‘Agrar’ se bliži svom 5.rođendanu i od početka sam imala želju da pružim svoj skroman doprinos tako što ću snažno stati uz te vrijedne ljude, istinske entuzijaste koji proizvode organsku hranu. Obilazila sam ih na terenima, razgovarala sa njima, nastojala da svaku njihovu priču ‘oživim’ , dočaram gledaocima. Organski proizvođač se ne postaje preko noći, to je istinski težak posao”, rekla je Petkovićeva.

Osim toga, kako kaže, ovo je priznanje i njenom timu.

“Ujedno ovo je priznanje i malom, ali odabranom timu, dragim kolegama, snimatelju Milanu Labusu i montažeru Vladimiru Milojeviću, našoj režiji i promociji. Zahvalna sam im što su u različitim situacijama bili uz mene i što su zajedno sa mnom radili naš ‘Agrar’ koji bilježi veliku gledanost”, rekla je Petkovićeva.