Саопштење

АТВ одговорила на санкције: Нећете нас ућуткати како год се звали

  • Извор: АТВ
  • 18.06.2024. 18:14

АТВ је одговорила на нове санкције америчког Министарства финансија.

- Сви наши напори да обезбједимо егзистенцију нашим радницима и њиховим породицама, као и опредјељење да гледаоцима и читаоцима пружимо истиниту и објективну информацију о свим дешавањима у Републици Српској, БиХ, региону и свијету, опет су се нашла под ударом америчке администрације.

И опет, без образложења. Произвољне квалификације и нове санкције које се односе и на наших 150 радника, одраз су, очигледно, самовоље појединаца у америчкој Амбасади, али не можемо се отети утиску и домаћих актера којима се не допада оно што говоримо и пишемо, а истина је.

Руководство (АТВ-К2) неће дозволити да нека страна сила остави нити једног радника без посла, а неће дозволити ни да нам угуши слободу говора. Бићемо још гласнији како год се морали звати и колико год ко сматрао да може да нас ућутка.

Као медијска кућа, у којој раде професионалци, новинари са дугогодишњим искуством, срамимо се редака из најновијег образложења Министарства финансија САД. Када јавности доставите доказ за тврдње и квалификације, онда ћете на овим просторима бити озбиљно схваћени. Ми тако радимо 27 пуних година, трајемо и трајаћемо, то обећавамо, прије свега вама поштовани гледаоци, читаоци и слушаоци.

Вама који нам вјерујете! 

Пратите нас и путем Вибера