CENTAR DANA

Banja Luka centar muzičkih i kulturnih dešavanja

  • Извор: АТВ
  • 19.05.2022. 09:22

Ljeto još nije stiglo, ali jesu festivali i koncerti. Banjaluka je grad koji je poznat po ljetnim događajima, muzici, dobroj zabavi i provodu. I ovih ljetni mjeseci će biti tako. Prethodni vikend je obilježio muzički događaj “ŽIVJETI SLOBODNO”. Ovog vikenda očekuje se trka sa preprekama-idealan događaj za sve one sportskog duha. Sjajan događaj će da začini grupa Beogradski sindikat.

Ljubitelji sporta i ove grupe, u kalendaru zaokružite 21.maj. Samo nekoliko dana kasnije stižu nam i bajkeri. Moto fest, trodnevni festival počinje za 11 dana ističe Siniša Praštalo, ogranizator Moto Festa.

"Na Moto Festu će učestvovati poznata zvučna imena bivše Jugoslavije. Krajem maja Banjalukom će odzvanjati zvuci Roken rola. Ne smijemo zaboraviti tradicionalne banjalučke manifestacije. Ljeto na Vrbasu, Teatar Fest, Fresh wave, razni kulturni i sportski događaji. Lista dešavanja tokom ljeta u Banjaluci je duga. Na toj listi ispisali su se i Džiboni i Dubioza kolektiv. Šta očekuje Banjalučane u narednim danima ali i sve one koji posjete grad na Vrbasu, detaljnije pogledajte u prilogu iz emisije Centar dana.

“Ove godine očekujemo značajnu posjetu као što smo i obećali prošle godine. Pravimo najveći dogadjaj do sada. Novina je da će motorijada sada trajati tri dana, a očekujemo priliv gostiju iz 25 evropskih država. U kontaktu smo sa hotelima i hostelima i tokom trajanja motorijade, kapaciteti su popunjeni. Zbog toga, po prvi put smo morali tražiti dodatne smještaje po rubnim gradovima i opštinama – Laktaši, Čelinac, Kotor Varoš“

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.