Budimo humani

Banjalučanki Vesni Šipka potrebna pomoć za kupovinu lijeka

  • Извор: АТВ
  • 12.05.2023. 14:49

Banjalučanki Vesni Šipki, majci mlade košarkašice ŽKK Orlovi i reprezentacije BiH Anđele Šipke, potrebna je pomoć za kupovinu skupocjenog lijeka.

Šipki je potreban lijek Ribociklib, te je na listi čekanja za odbrenje liječenja i na redu je za mjesec avgust. Do sada je lijek kupovala u slobodnoj prodaji po cijeni nešto većoj od 1.000 KM.

Vesna više nije u mogućnosti da kupuje taj lijek, a preostala joj je terapija za deset dana. Stoga joj je potrebna pomoć dobrih ljudi kako bi mogla da kupi lijek i nastavi sa terapijom koja joj je neophodna.

Novac možete uplatiti na žiro račun: Vesna Šipka, NLB Banka, 5620998030099031

Šipka je poznati banjalučki doktor, te bivša košarkašica zlatne generacije Mladog Krajišnika, dok njena ćerka Anđela Šipka brani boje ekipe ŽKK Orlovi.

Košarkaški klub Borac Banjaluka saopštio je da će sav prihod od ulaznica uzvratnog meča finala Premijer lige BiH protiv ekipe KK Igokea proslijediti za liječenje Vesne Šipka. 

„Kao i nebrojeno puta do sada, КК Borac će uvijek dati podršku onima kojima je ona najpotrebnija! Pokažimo da smo humani i u ovoj misiji, dijelimo na naše društvene mreže objavu, informišimo što veći broj naših sugrađana, pomozimo našoj Vesni da lakše prebrodi probleme sa kojima se susreće, ujedno pomozimo i našem Borcu da odigra što kvalitetniji meč u finalu koje smo čekali 20 godina! Aj Borac, Aj Vesna!“, poručili su iz KK Borac.

Pratite nas i putem Vibera

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)