MUP Srpske

Banjalučki policajci spasili ženu koja je autom sletjela u Vrbanju

  • Извор: АТВ
  • 31.12.2022. 17:44

Policajci Policijske uprave Banjaluka jutros su spasili ženu iz vozila koje je sletio u rijeku Vrbanju kod Čelinca.

Naime, vraćajući se iz noćne smjene policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka Radislav Glamočak i Radiša Stokanić su u u koritu rijeke Vrbanje, kod Čelinca u vodi uočili automobil koji je sletio sa puta. Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć.

„Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć. Odmah su o navedenom obavijestili dežurnu službu Policijske stanice Čelinac, a policijski službenici Dalibor Kostrešević i Nikola Knežević su odmah pozvali Vatrogasnu jedinicu Čelinac i Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Čelinac“, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Zajedničkim snagama policijskih službenika,vatrogasaca i medicinskih radnika iz vozila je izvučena žena koja je cijelu noć provela u vodi, zaglavljena u vozilu. 

Nesretna žena je zbrinuta u UKC Republike Srpske radi pružanja ljekarske pomoći i ista je stabilno. Ona je srećom, po riječima ljekara pothlađena, a posljedice bi sigurno bile daleko tragičnije da je još koji sat provela u Vrbanji.

„Prvi dan godine koju večeras ispraćamo započeli smo spašavanjem stanara iz požarom zahvaćene zgrade u Bratuncu i u tom duhu završavamo i njen posljednji dan. Zahvaljujući profesionalnosti i posvećenosti policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka Radislava Glamočaka, Radiše Stokanića, Dalibora Kostreševića i pripravnika Nikole Kneževića jutros je spašen jedan ljudski život“, naveli su iz MUP-a Srspke.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.