ATV

КонТики поставља стандарде у туризму

Бањалука домаћин ексклузивног сусрета с најбољим хотелима из Турске

 • Извор: ПР
 • 05.12.2023. 12:07

КонТики, водећа туристичка агенција која већ шест година успјешно организује чартер летове из Бањалуке за Турску, али и друге дестинације, поново је подигао стандарде у индустрији туризма, организујући јединствен догађај који ће остати забиљежен у развоју туристичких односа између БиХ и Турске.

Протеклог викенда у организацији КонТикија по први пут је у Бањалуку стигло више од 30 угледних представника најпознатијих хотелских ланаца из Турске. Ови ексклузивни гости имали су прилику истражити љепоту и знаменитости Бањалуке и представити своје хотеле у склопу специјално организованог догађаја који се може описати као прави "road show".

Овај јединствени сусрет представника хотела и локалне туристичке заједнице отвара нове могућности за туристе из Бањалуке и околине. Представници хотела из Турске су импресионирани гостопримством Бањалучана те су изразили интерес за даље проширење сарадње.


"Ова иницијатива је резултат дугогодишњег успјешног пословања КонТики агенције. Жељели смо Бањалуци понудити нешто посебно, а доласком представника најпрестижнијих хотела из Турске, мислим да смо то и постигли. Ово је само један од корака које предузимамо како бисмо подигли ниво услуге и понуде за наше клијенте," истакао је директор КонТики агенције Ведран Јокић.

Ова манифестација не само да представља велики успјех за КонТики, већ и за Бањалуку која је привукла пажњу као дестинација која може конкурисати другим европским градовима. Овим догађајем КонТики потврђује своју преданост унапређењу туристичке понуде, отварајући нове хоризонте за путнике који бирају директне чартер летове ове агенције из Бањалуке.

Поред Турске, за коју су понуде за љетовање наредне године већ објављене, агенција КонТики организује директне чартер летове из Бањалуке и ка Тунису, Египту, Грчкој, а у плану је увођење летова ка још неколико свјетских дестинација. Директни чартер летови из Бањалуке постали су могући и захваљујући одличној сарадњи са бањалучким аеродромом.

За све додатне информације и резервације, посјетите КонТики агенцију или посјетите званичну веб страницу www.контики.ба.

КонТики – Ваш партнер у незаборавним путовањима! 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.