Сански Мост

Болна судбина! У пожару уништена кућа у којој живе самохрана мајка и њен малољетни син

  • Извор: Независне
  • 17.10.2023. 08:59

У пожару који је недавно избио, изгорио је горњи спрат објекта у насељу Здена код Санског Моста, у којем живи самохрана мајка Сенија Казић са својим дванаестогодишњим сином.

Каже како, до пожара је дошло непосредно након што је кренула на посао, у другу смјену, а на сву срећу, у тренутку избијања ватре у кући се није задесио њен малољетни син.

На лице мјеста стигли су припадници ватрогасне јединице, приступили су гашењу пожара, те спријечили да у потпуности изгори кућа.

У овом тренутку сумња се да је пожар изазван неисправним електроинсталацијама, јер је ватра избила у тренутку када је у неколико наврата долазила и искључивала се струја, али тачан узрок пожара утврдиће противпожарни вјештаци.

Ово воће може погоршати проблем с надутошћу

Ово воће може погоршати проблем с надутошћу

“У само неколико минута изгорјело је све што сам имала. Вјерујте, син ми је данас отишао у школу без свеске и оловке, све је изгорјело у стану. Како даље, ни сама не знам”, каже ова млада мајка.

Она је запослена у једној кладионици и својим примањима не може санирати штету која је настала. Тренутно са сином живи код пријатељице, а са захтјевом за помоћ обраћала се локалним властима.

Држављани БиХ превозили дрогу у поршеу

Држављани БиХ превозили дрогу у поршеу

“Обраћала сам се општинским властима, надам се да ће ми осигурати неки алтернативни смјештај гдје бих могла боравити са сином. Очекујем како ће се наћи неко рјешење, јер је кућа сада неусловна за живот, на спрату је све изгорјело, а приземље није уређено за боравак. Новца има само за свакодневни живот, о свему другом могу само сањати”, каже Казићева. Треба истаћи како је спрат куће у којој живе мајка и син изграђен прије три године средствима која су прикупљена у хуманитарној акцији. Казићева је прије тога живјела у неусловном приземљу објекта, без адекватних услова за боравак, са супругом и троје дјеце. У међувремену се развела, а двоје млађе дјеце с оцем сада живе у Словенији. Три године касније пожар је уништио њен породични дом, а сви који желе да помогну овој мајци и њеном сину више информација могу добити на број телефона: 062/617-409, пишу Независне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.