ATV

Darko Nedić

Bolne riječi muža preminule Majke hrabrost: Molila me je...

 • Извор: Нова.рс
 • 27.08.2023. 19:38

Nataša Nedić (34), koja se neustrašivo od 2018. godine borila sa neuroendokrinim rakom na grliću materice, preminula je juče.

Natašina sahrana održaće se u utorak 29. avgusta u 12 časova na centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici. Njen suprug, Darko Nedić, oprostio se potresnim riječima od supruge.

Darko Nedić zahvalio se od srca svima koji sve ove godine bili uz Natašu i njihovu borbu.

"Lavica, borac, muza, heroina mnogima. Bila je uzor u ovoj borbi. Nažalost, umorila se. Teret terapija i bolest su je iscrpili. Nije više mogla da bude umorna. To mi je govorila posljednjih mjeseci. Odmori se sad. Otišla si tamo gdje nema bola i patnje, ali nisi otišla na bolje mjesto, jer ne postoji bolje od onog kraj svoje porodice. Molila me je da ako dođe do ovoga, ne stavim njenu sliku crno bijelu, jer ona želi da bude vječno srećna i da je u boji pamtimo. Neopisivo smo tužni i jako nam već sad nedostaješ. Žao mi je što nisam mogao više da ti pomognem. Dao sam sve od sebe, ali bezuspješno", napisao je suprug.


Poznati meteorolog za Srbiju najavljuje moguće oluje: Evo šta kaže za BiH i Hrvatsku

Poznati meteorolog za Srbiju najavljuje moguće oluje: Evo šta kaže za BiH i Hrvatsku

Prijatelji, saborci, njeni najmiliji, njena porodica i svi oni koji su je voljeli, pružali podršku, davali snagu da izdrži i pobijedi najsuroviju bolest, opraštaju se od Nataše riječima da je bila “simbol opstanka u moru tame koja se širi”.

"Poslije velike, mukotrpne i teške borbe u kojoj je mnogo puta uspjela da vrati i meč loptu, sada je ipak otišla na onaj drugi, svjetliji svijet. Otišla je među anđele, a ostavila je svoje male anđele da kroz njih živi i bori se. Za Natašinu borbu i u njen pomen, nastavimo ono što je ona započela", riječi su kojima se od Nataše opraštaju oni koji su je najbolje poznavali i najviše voljeli, piše "Nova".

Ljubav prema životu, istrajna, nesalomiva borba do samog kraja i nadljudska hrabrost ove žene, ostaće da ohrabruju sve one koji nastavljaju da prkose podlom neprijatelju – kanceru.


Pronađeno tijelo nestale Ive Balog

Pronađeno tijelo nestale Ive Balog


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.