Тротоари, расвјета, водоводне и топловодне цијеви

Центар града поприма љепши и модернији изглед: Реконструисана још једна улица у Приједору

  • Извор: АТВ
  • 18.05.2024. 19:24

Улица Мухарема Суљановића добила је нови изглед. Тротоари, расвјета, водоводне и топловодне цијеви, све је реконструисано.

Приједорчани који живе у тој улици су одушевљени како сада све изгледа.

- Живим овдје и често пролазим том улицом изванредно изгледа. Велика помоћ. Давно је требало, али боље икад него никад

- Савременија него што је била и шира и удобнија и комотнија", кажу становници града на Сани.

Радови су завршени за 47 дана, иако је рок био 90. Извођачи наводе да је скоро сав посао завршен, те да су остале неке ситнице које не утичу на функционисање саобраћајнице. 

"Оно што је остало да ми завршимо је бетонска излијевна грађевина и у договору са инвеститором санацију паркинга", каже Наташа Мрђа, из предузећа "Нискоградња Марјановић".

Ово је једна од улица у центру града. Фреквентна је и потрудили смо се да је урадимо чим су се створили услови за то. Ми са радовима у нашем граду настављамо и у наредном периоду, поручује први човјек града. 

"Могу да кажем да је ово само почетак радова што се тиче града Приједора, приградских зона, али и руралних дијелова нашег града. Како смо радили претходних година, тако смо наставили ове године радити чека нас доста пројекта", каже Слободан Јавор, градоначелник Приједора.

Из буџета града за улицу Мухарема Суљановића издвојено је милион марака. У току је и реконструкција улице митрополита Петра Зимоњића у насељу Пећани. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: