ATV

Avio-linije maksimalno iskorišćene

Cilj 120 hiljada putnika sa banjalučkog aerodroma

  • 14.06.2019. 09:58

Avio-kompanija "Rajaner" i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas.

Barabas kaže da su sve avio-linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene. 

"Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Šarleroj aerodromu u Briselu, aerodromu Memingen, te Skavsta u Stokholmu", rekao je Barabas za "Glas Srpske". 

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove avio-linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba. 

Barabas kaže da "Rajaner" nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za šest odsto, i to na 37 evra. 

"Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci", rekao je on. 

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona. 

Тагови: