Ђајић и чланови Даун синдром центра у Бечу на Светосавском балу

  • Извор: АТВ
  • 18.01.2024. 15:44

Владо Ђајић, директор УКЦ-а Републике Српске и амбасадор особа са Дауновим синдромом, борави у Бечу са члановима Даун синдром центра Бањалука гдје ће на Светосавском балу скупљати средства за ово удружење.

Ђајић је најавио и долазак предсједника Републике Српске Милорада Додика.

„Вечерас се одржава Светосавски бал у Хофбург Палати, на којем ће се прикупљати средства за Удружење мојих другара, што ме чини посебно срећним! Очекујемо и долазак нашег предсједника, господина Милорада Додика“, навео ја Ђајић на Фејсбуку.

Како је рекао, припреме иду својим током, а имали су прилику да се друже са глумцима и пјевачима који ће вечерас наступати.

„Овај дан смо максимално искористили пред главни догађај за дружење, па сам моје другаре водио да пробају и познате бечке кобасице“, истакао је Ђајић.

Чланови Даун синдром центра биће почасни гости 25. Светосавског бала, а новчана средства прикупљена на балу биће им донирана у виду помоћи.

„У септембру прошле године упознали смо ове искрене душе из Бањалуке, те одлучили да новчана средства прикупљена на 25. Светосавском балу буду њима уручена. Будите и ви дио пројекта којим ћемо за чланове Даун синдром центра из Бањалуке обезбиједити комби возило у вриједности од 20.000 евра. Оно ће олакшати њихов свакодневни живот и путовања до Јахорине, гдје раде у угоститељству, пружајући им на тај начин прилику за самосталност и радну рехабилитацију“, навели су раније организатори Светосавског бала.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.