Teška nesreća

Dan žalosti u Prnjavoru povodom pogibije majke i kćerke

  • Izvor: Srna
  • 29.08.2022.07:41

U Prnjavoru je Dan žalosti povodom tragične smrti majke i kćerke iz ove lokalne zajednice, koje su poginule u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor, u Naseobini Lišnja.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš proglasio je Dan žalosti na dan sahrane nastradalih i uputio saučešće porodici Dević, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradama Opštinske uprave Prnjavor, javnih preduzeća i ustanova, dok na javnim mjestima neće biti održavanja programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

"Pozivamo fizička i pravna lica koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, kao i medije koji djeluju na području opštine, da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti", napomenuli su iz opštine Prnjavor.

Saobraćajna nesreća u kojoj su tragično stradale majka i kćerka dogodila se u petak, 26. avgusta, a tom prilikom tri lica su povrijeđena, među kojima je i četvorogodišnja djevojčica.

U udesu su učestvovala vozila "golf četiri" i "reno 19", koji se tom prilikom zapalio i izgorio, a u njemu su stradale majka i kćerka.