Бањалука

Дјечаци се смрзавају у оронулој кући: Хуманитарна акција споро напредује

  • Извор: АТВ
  • 07.10.2023. 16:56

Удружење "Мозаик пријатељства" покренуо је хуманитарну акију прикупљања помоћи за породицу Шишарица из Барловаца надомак Бањалуке.

Породица живи у неусловној и рушевној кући у којој нема ни воде ни купатила.

Циљ акције је да скупи 80.000 КМ како би се породици обезбиједио нови кров над главом.

"Немања и Урош се већ сад смрзавају у рушевној кући, јер димњак је пукао скроз, немогуће га је поправити. Гдје зидати нови када кућа само што се није срушила. Наш тим обузима туга, јер пола милиона прегледа нашег видеа, нашег апела за њима, али дјечици не значи ништа, јер им прегледи неће обезбиједити кров над главом. Пола милиона прегледа, а до данас 3.100 позива по 1 КМ", поручили су из "Мозаика пријатељства.

Поновили су да је у емтел мрежи активан хуманитарни број 1414, и истакли да се јављају људи из цијелог региона с намјером да понуде помоћ породици.


Могући проблеми ако имате кредит или минус у банци

Могући проблеми ако имате кредит или минус у банци

"Пола шољице кафе је један позив, један корак ближе ка новом дому. Многе ствари смо урадили заједно, и ову ћемо довести до сретног краја, сигурни смо у то", поручују из “Мозаика пријатељства”.

Осим позивом на хуманитарни број, породици је могуће помоћи и уплатама:

На жиро рачун - 562 099 818 476 7568

Из иностранства:

ИБАН : БА 3956 2099 8184 7783 35.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.