"Nemam ništa sa tom televizijom"

Dodik prokomentarisao izjave Severine

  • Izvor: ATV
  • 07.10.2021.13:21

Nakon vijesti da je Severina odbila "Dodikovu televiziju" zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio i Dodik i poručio da nema veze sa pomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju.

"Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom telvizijom", rekao je Dodik.

Dodik poručuje da je on vlasnik te televizije i da je ona imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vrijeđanja patrijarha Porfirija.

"Nemam namjeru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom", rekao je Dodik.

Hrvatska pjevačica Severina je mjesecima uznemiravala patrijarha Porfirija šaljući mu uvredljive i prijeteće poruke na telefon, što je potvrdio i sekretar Mitropolije zagrebačko-ljubljanske Bogoljub Ostojić i poručio da patrijarh nije htio da je prijavi nadležnim institucijama.