Izabrana jednoglasno

Dušica Runić - novoizabrani predsjednik drvarskog SNSD-a

  • Izvor: Srna
  • 30.10.2021.09:58

Dušica Runić izabrana je jednoglasno za predsjednika Oštinskog odbora SNSD-a Drvar.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić, koji je sinoć prisustvovao izbornoj konferenciji u Drvaru, poručio je da je Drvarčanima potrebno više srpskog jedinstva.

- Potrebno je više jedinstva, zajedničkih djelovanja, jer su pred nama vremena puna izazova. Potrebno je da se više razgovara jer se jedino tako mogu riješiti svi problemi - izjavio je Špirić.

On je čestitao novoizabranom rukovodstvu Opštinskog odbora SNSD-a, rekavši da je SNSD u Drvaru pokazao svoju snagu i da je politička partija koja okuplja najviše ljudi.

Novoizabrani predsjednik OO SNSD Drvar Dušica Runić naglasila je će i u narednom periodu nastaviti rad za dobrobit ove opštine.

- SNSD vodi politiku zahvaljujući kojoj srpski narod u FBiH opstaje i ostaje. Nastaviću odlaziti u Banjaluku i Beograd po savjete, a ne u Duvno ili Livno - rekla je Runićeva.

Izbornoj konferenciji prisustvovali su načelnici opština Ribnik Neboša Karać, Istočnog Drvara Milka Ivanković, predsjednici skupština opština Bosansko Grahovo, Istočni Drvar i Bosanski Petrovac, kao i delegati SNSD-a u u Domu naroda Parlamenta FBiH Goran Broćeta i Aleksandar Štrbac.