Komentar na najavljene aktivnosti Bh. povorke ponosa

Episkop Fotije – “Recimo “Ne” Sodomi i Gomori”!

 • Izvor: Srna
 • 17.03.2023.13:47

Eparhija zvorničko-tuzlanske usprotivila se “paradi srama i bluda koja je najavljena za sutra u Banjaluci”.

Episkop Fotije pozvao je braću i sestre da dignu glas protiv Sodome i Gomore da bi odbranili svoje svetosavlje i pravoslavlje, porodicu, državu i Crkvu.

“Ovi nesretnici neka idu otkuda su došli, a mi ostanimo ono što smo vekovima bili – časni, pošteni ljudi, dobri domaćini i Srbi”, rekao je episkop Fotije.

On je naveo da organizatori ovog bezakonja poručuju da treba zaboraviti svoju vjeru, škole i obrazovanje.

“Tek se načulo da BiH i Republika Srpska treba da postanu kandidati za EU, kad iznenada prve provere – gej ili ništa od EU; parada srama kao prosvećivanje Srba; nemoral i bezakonje kao put koji vodi u propast. Organizatori ovog bezakonja nam kažu: Zaboravite svoju veru, škole i obrazovanje. Mi vam iz EU donosimo novo znanje, da je dobro zlo, a zlo dobro. Đavo je naš bog nemorala, mi tim putem hodimo i hoćemo vas Srbe pameti da oslobodimo, a potom je sve lako”, navodi se u saopštenju iz Eparhije.

Iz organizacije “BH povorka ponosa” najavili su da će sutra u Banjaluci biti prikazan film “Prajd”, uz popratni program, muziku i razgovor.

Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.