Временска прогноза

Ево какво нас вријеме очекује сутра

  • 16.12.2023. 13:46

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Ујутру ће бити претежно ведро и хладно уз мраз у већини предјела, у долинама ријека и по котлинама биће магле која ће се понегдје задржати током већег дијела дана. Увече ће се поново формирати магла у долинама ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од минус четири на западу и истоку до три степена на југу, у вишим предјелима од минус девет, а највиша дневна од три степена у мјестима гдје се магла буде дуже задржавала, до 11 на југу, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен промјенљив вјетар, на југу и западу сјеверних смјерова.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас у Херцеговини, западним и југозападним подручјима преовладава мало до умјерено облачно, а у осталим дијеловима умјерено до претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 12, Хан Пијесак и Чемерно минус пет, Калиновик минус три, Соколац и Кнежево минус два, Гацко нула, Сарајево један, Мркоњић Град и Сребреница два, Зеница, Фоча, Рудо и Шипово три, Зворник, Вишеград и Рибник четири, Тузла пет, Бањалука, Приједор, Добој, Бијељина, Билећа и Нови Град шест, Србац седам, Мостар осам, Требиње девет и Неум 10 степени Целзијусових. : то одмах доведе до врхунца, 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.