"Велико задовољство"

Форум жена СПС Бањалука донирао саднице воћа

  • Извор: АТВ
  • 06.03.2024. 18:47

Форум жена Социјалистичке партије Српске градски одбор Бањалука донирао је саднице воћа ЈУ Центру за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора.

“Велико нам је задовољство што смо данас Центру за образовање, васпитање и рехабилитацију слушања и говора донирали саднице воћа које смо заједно засадили у дворишту Центра. Ова установа води бригу о дјеци и малишанима којима је помоћ неопходна. Форум жена СПС проводи многе хуманитарне акције, јер смо свјесне да без хуманости и солидарности овај свијет не би био лијепо мјесто за живот”, рекла је данас представница Форума жена СПС Бањалука, Далиборка Даниловић, дипл. инжењер пољопривреде.

ЈУ Центар за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора бави се образовањем, васпитањем и рехабилитацијом дјеце оштећеног слуха, као и дјеце са сметњама у развоју и једина је установа те врсте у Републици Српској.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм