Сребреник

Газда раднику поклонио Голфа 6 и ваучер од 1.000 КМ

  • 07.10.2023. 10:11

Власник фирме за прераду и уградњу лима "Бекрић д.о.о." из Сребреника Аднан Бекрић одлучио је изненадити једног од својих највриједнијих радника, Едмира Џаферовића на један невјероватан начин.

Џаферовић, дугогодишњи запосленик и поуздан члан тима, није само обављао свој посао темељно, већ је увијек ишао корак даље како би помогао твртки да расте и развија се. Његова преданост, стручност и радна етика истакли су га као изванредног радника.

У знак захвалности за све што је Џаферовић учинио за фирму "Бекрић д.о.о.", Аднан Бекрић, власник фирме, донио је одлуку која ће засигурно остати урезана у сјећању свих присутних. На посебном окупљању у просторијама фирме, пред неколико запосленика и колега, Бекрић је уручио кључеве новог аутомобила Голф 6 Едмиру Џаферовићу, те му је поклонио и бон у износу од 1.000 КМ на бензинској пумпи.

Снажан земљотрес погодио Авганистан

Снажан земљотрес погодио Авганистан

"Едмир Џаферовић наш је вјерни запосленик од првог дана - са нама је већ десет година. Честе промјене радне околине данас су свакодневница и самим тиме оволике године вјерности права су ријеткост. Овим скромним поклоном одајемо признање његовом доприносу за успјех наше фирме. Његова преданост и напоран рад инспирација је свима. Поносни смо што у нашем тиму имамо неког попут њега", рекао је Бекрић током предаје кључева.

Џаферовић се захвалио на поклону те је рекао да ову гесту неће заборавити.

Пуцао на кућу суграђанина јер му је демолирао локал

Пуцао на кућу суграђанина јер му је демолирао локал

"Ово је невјеројатан дар, и не знам шта рећи. Хвала, господине Бекрић. Ово ће ми заувијек остати у сјећању", истакнуо је Џаферовић.

Овај несебичан чин Аднана Бекрића и геста захвалности према Едмиру Џаферовићу свакако ће остати запамћени као примјер како се добар рад и преданост препознају и награђују у пословном свијету. Осим што је добио аутомобил, Едмир је добио и снажну потврду да његов труд вриједи, пише Студиод.ба.

Цијела прича подсјећа нас на важност препознавања и награђивања изванредних запосленика у свим сферама живота. Аднан Бекрић и фирма "Бекрић д.о.о." не само да су добили оданог радника, већ су и показали како захвалност и великодушност могу створити позитиван радни околиш и оснажити заједницу.

Жене са дјецом просе у Борику, а мушкарци их чекају на клупама

Жене са дјецом просе у Борику, а мушкарци их чекају на клупама


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: