Sarajevo

Građani dužni više od 80 miliona KM za kazne, rekorder nije platio čak 270.000

 • Izvor: Srpskainfo.com
 • 08.08.2022. 21:06

Vozači u BiH su zaključno sa majem ove godine, dužni nešto više od 80 miliona KM za neplaćene saobraćajne kazne.

Prema posljednjim dostupnim podacima Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA), ukupan dug vozača za neplaćene saobraćajne prekršaje, zaključno sa 31. maja 2022. godine, iznosi nešto više od 80 miliona KM, prenosi "Srpskainfo".

Rekorder je muškarac iz opštine Stari Grad Sarajevo koji duguje skoro 270.000 KM. Nadležni sud je na zahtjev MUP-a Kantona Sarajevo, ove godine izdao nalog da mu se zaplijeni automobil. Upravljao je motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Prema visini iznosa novčanih kazni, na drugom mjestu je vozač iz Maglaja, koji duguje 80.320 KM. Iza njega slijedi vozač iz Brčkog s dugom od 77.449 KM.

Od prije nekoliko dana, građani na internet stranici IDDEEA mogu provjeriti da li imaju novčanih kazni za prekršaje u saobraćaju.

Svi građani BiH koji posjeduju važeću vozačku dozvolu mogu lako provjeriti imaju li neplaćenih kazni, kaznene bodove, ali i status ukupnog broja plaćenih kazni.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.